Diensten

Voor Particulieren en Ondernemers

Bij ALCO Groothandel zijn wij er zowel voor particulieren als ondernemers. Of u nu een doe-het-zelver bent met een groot project voor ogen, of een professional in de bouwsector die op zoek is naar hoogwaardige materialen en betrouwbare diensten, wij staan voor u klaar. Onze brede selectie aan bouwmaterialen, gecombineerd met onze gespecialiseerde diensten, zorgt ervoor dat u alles vindt wat u nodig heeft op één plek.

Onze diensten

Wij bieden een scala aan diensten om u te helpen bij uw aankopen:

Bezorgservice

Geen mogelijkheid om de bestelling zelf te vervoeren? Wij bieden een bezorgservice, waarbij de producten thuis worden geleverd.

Laadservice

Bij een grote bestelling bieden wij graag een helpende hand. Met onze verschillende laadruimtes en assistentie van een heftruck is de klus binnen enkele minuten geklaard.

Zaagbank

Wij beschikken over een professionele zaagbank. Perfect voor het nauwkeurig op maat zagen van al het aangekochte hout. Ons team zorgt ervoor dat het zaagwerk snel en precies wordt uitgevoerd.

Kleding advies

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan werk- en veiligheidskleding, met merken zoals Snickers Workwear en FHB werkkleding. We helpen graag bij het vinden van de juiste werkkleding voor jouw opdracht.

Borduren en bedrukken kleding

Je kunt jouw werkkleding bij ons laten voorzien van logo's, namen of andere ontwerpen. Ons team zorgt ervoor dat de bedrukking of borduring perfect past bij jouw wensen.

Koffie hoek

Is het druk, of worden producten klaargemaakt? Naast al onze zware dak- en bouwmaterialen bieden we ook een gratis kop koffie aan tijdens een bezoek aan ALCO groothandel.

Neem ook een kijkje bij onze producten!

Heeft u vragen over onze diensten?
Neem dan contact met ons op!

Welkom bij ALCO Groothandel, waar professioneel en eerlijk advies voorop staat. Al meer dan 25 jaar zijn wij een begrip in de regio Landgraaf, en wij zijn trots op onze geschiedenis en de groei die wij samen met onze klanten hebben doorgemaakt.